Top

valizevesele.ro

Mâine este Paștele. Primul Paște pe care îl petrecem departe de familie, departe de toți cei dragi. Este primul Paște “altfel” pentru noi toți. Anul acesta, învățăm să împărțim lumina mai mult între suflete și mai puțin între lumânări. Învățăm să fim recunoscători pentru fiecare respirație, fiecare vorbă bună și fiecare răsărit de soare.

Campuhan Ridge Walk, Bali

Nu îmi dau seama exact ce simțim în momentele acestea. E un amestec ciudat.. Pe de o parte, ne este dor să stăm cu toții la masa de Paște, dar nici dacă am fi fost acasă în România, nu am fi putut face asta. Pe de altă parte, ne bucurăm că toți ai noștrii sunt bine și sănătoși, și suntem recunoscători pentru momentele pe care le trăim aici și pentru locurile pe care le putem vedea. Fiecare dimineață în care deschidem ochii este o altă binecuvântare.

Ubud, Bali

Erau vremuri când nouă, oamenilor, poate ne lipseau lucruri materiale în prag de sărbători. Acum ne lipsesc oamenii. Erau vremuri când eram ”sătui” de atâția musafiri, atâtea vase de spălat, atâtea bucate de gătit. Ce n-am da acum să mai avem după cine strânge masa..

Bali

Astăzi ne-am pregătit și noi pentru masa de Paște. O masă cu doi invitați, o masă pe care ne-am dorit să avem măcar unele dintre preparatele tradiționale. Încă așteptăm să vedem dacă încercarea noastră de a colora ouăle cu fructul dragonului va reuși sau nu. Cumva simțim că nu, dar nu renunțăm! Abia așteptăm să vă invităm la masă virtual, prin vlogul de mâine!

Cornulete cu mere

Toate gândurile noastre bune vin către voi și ne dorim să aveți sărbători liniștite, să vă bucurați unii de alții și să fiți sănătoși! De aici, de pe insula Bali, vă urăm un Paște fericit și nu uitați, OAMENII SUNT LUMINA!

Sărbători cu bine!

V & A

Comments:

 • Cristina

  18 aprilie 2020

  Buna Andreea si Vlad,
  Ne bucurăm mult ca v-am cunoscut,sunteti doi oameni minunați 🥰❤va transmitem o îmbrățișare călduroasă!

  reply...
 • mihu lucian

  21 aprilie 2020

  Felicitari pt.curaj si initiativa, sunteti interesanti, ne place de voi si va dorim succes.

  reply...
 • 10 decembrie 2020

  Hey, thanks for the blog article. Really thank you! Really Great. Edita Erroll Hercule

  reply...

post a comment